Ha már van előfizetésed, lépj be!

Folyamatosan bővülő videó kínálat

FITTIAM EDZÉSTÁR

Váljon rendszeressé az edzés az életedben!

Kinek ajánlom az edzéstárat?

Miért válaszd az edzéstárat?

Minden videóban javaslatokat, instrukciókat adok a legjobb kivitelezés érdekében. Nem hagylak magadra az online videókban sem.:)

A személyi- és csoportos edzéseken számtalanszor bizonyított gyakorlatokat mutatom be.

Folyamatosan bővülő videótár a Ti igényeitek alapján.

Segítség, kérdezési lehetőség a havi online meetingen. Szívvel, lélekkel csinálom és szeretettel adom, hogy Te is elérd a céljaidat.:)

az edződ: Ferge- Tóth Judit

Anya, feleség és edző. Személyi edzéseket, aerobic és gymstick csoportos edzéseket tartok rendszeresen.

A terhesség alatt 30 kilót híztam és utána sem ment le. Így ismerem azt a helyzetet, amikor valaki túlsúllyal küzd és nincs ideje semmire. Főleg a rendszeres edzés az, ami ilyenkor kimarad. Ez nem csak az önbecsülés miatt hátrányos, hanem egészségügyi problémákat is okoz.

Dolgoztam irodában, ahol sokat ültem és keveset mozogtam. A hátam meg is szenvedte az egészet. Napi 8 órás ülőmunka a Te hátadat is kivégzi és jön a szokásos hátfájás, nehéz és fájdalmas mozgás.

Ezért készítettem el az edzéstárat, ahol otthonod kényelméből bármikor tudsz edzeni, mozogni. Hidd el, sokkal többet érsz egy otthoni fél órás mozgással, hogyha ez rendszeresen megtörténik, mintha az ideális alkalomra, a „jó időre” vagy a „legújabb tuti receptre” vársz.

Sokkal könnyebb beépíteni heti pár alkalommal az otthon edzést a napi rutinba és máris tettél az egészségedért.

A kulcs, a rendszeresség!

Sokkal többet érsz azzal, ha rendszeresen mozogsz 30-60 percet hetente több alkalommal, mintha egyszer lemész a terembe profi gépeken edzeni.

Ne értsd félre, én is tartok személyi edzést edzőteremben, megvannak az előnyei az edzőtermi edzésnek. 

De ha jobban be tudod illeszteni az otthoni edzést a hétköznapi teendőid közé, akkor tedd azt. 

Váltogathatod is, heti 1 edzés az edzőteremben és heti 1-2 edzés otthon a FittIam edzéstár alapján. Így már heti 2-3 alkalommal mozogtál és sokkal kevesebb időt kellett rászánnod. 

Csak rajtad múlik, hogyan osztod be, de ezentúl már az edzéstár új lehetőségeket ad a kezedbe, hogy megvalósítsd a céljaidat. 

Elárulok egy titkot! Ha nem vagy elégedett a jelenlegi alakoddal, edzettségi állapotoddal, akkor csak a mozgás gyakoriságán emelj. Ne változtass semmi máson, csak mozogj gyakrabban. Egy-egy alkalom lehet 20-30 perc, de hetente többször.

Biztosíthatlak, hogy jobb eredményeket fogsz elérni.

logo

akik már velem edzenek

“Miért ajánlom a Smart Aerobikot? Mert jó a zene…persze nemcsak azért. Nagyon jó hangulatú órákat tart Judit, mindenünket is meg és átmozgat.” /Bodnár Judit/

„Judit az egyik legempatikusabb edző, mindig figyel Rád! Gyere edzeni Judittal!” /Móroczné Hortobágyi Zsuzsanna/

“Jó a hangulat minden edzésen. Teljesen feltölt energiával. Nem mellesleg az állóképességem is sokat javult, mióta ezeken az edzéseken részt veszek.” /Forró Zsófia/

“Nagyon szeretem Jucus edzéseit, változatosak és folyamatos kihívást tartogatnak. Mindig egyre magasabbra teszi a mércét, mint amire úgy érzem, hogy képes lennék. De ez visz előre és tesz kitartóvá, hogy véletlen se adjam fel.” /Simon Bianka/

“Már egy ideje járok Gymstick edzésre, minden testrészt átmozgat, és jó állóképességet ad. Nem utolsó sorban az eddig nem létezőnek hitt izmok is elő kerülnek. A csapat jó, mindenki kedves és aki újonnan jött az sem érzi magát kívülállónak. Judit szakmai tudása figyelemre méltó. Odafigyel minden emberre, egy csupa szív, csupa lélek ember. Mindig pozitív, támogató.” /Czene Andrea/

“Szívből és tapasztalatból ajánlom Juditot, ha motiváló, hiteles, szakmailag felkészült, közvetlen edzőt keresel. Aki figyel rád és az aktuális állapotodnak, ha kell hangulatodnak megfelelő, feladatokkal kapargatja a komfortzónádat. Pont annyira és pont ott…, de a végén hálás leszel.” /Puha Anikó/

Amit megspórolsz a FittIam edzéstárral

fittiam edzés Csomagok

edzéstár csomag

Videók a edzésárból. 1 havi hozzáférés 10.000 helyett 5.900 Ft. Mindössze 2 csoportos edzés áráért edzhetsz 1 hónapon át, napi korlátlan idejű belépéssel!

bónuszok

A bónuszok össz értéke: 12.000 Ft.

A videótár csomag ára:
10.000 Ft helyett csak 5.900 Ft/hó

VIP CSOMAG

Videók a edzéstárból. 1 éves előfizetés 70.800 Ft helyett 64.950 Ft.

Életmódváltó program: nyári forma egész évben. Életmódváltó doksi személyre szabva 50.000 helyett 27.900 Ft.

bónuszok

A bónuszok össz értéke: 84.900 Ft.

A VIP csomag ára:
177.300 Ft helyett csak
134.900 Ft/1 év

ÉLETMÓDVÁLTÓ PROGRAM

Nyári forma egész évben (egyszeri díjjas csomag).

Életmódváltó doksi személyre szabva 50.000 helyett 29.900 Ft.

bónuszok

A bónuszok össz értéke: 15.800 Ft.

Az életmódváltó program ára:
45.700 Ft helyett csak 29.900 Ft.

Mi történik a fizetés után?

A kiválasztott csomag megrendelése és fizetése után, a rendeléskor megadott email címre küldjük el a zárt felület hozzáférését. 

Kérdések és válaszok

Biztonságos bankkártyás fizetéssel a Stripe felületén keresztül, illetve az egyszeri díjjas csomagokat (VIP csomag és Életmódváltó program) átutalással.

Az otthoni környezethez lettek kitalálva a videók, ezért csak annyi helyre van szükséged, hogy elférj egy átlagos méretű jógamatracon. Eszközöket tekintve pedig számos olyan videót találsz, amihez nem kell eszköz. Illetve a legnépszerűbb otthoni fitnesz eszközökkel is készítettem videókat, mint pl. a kettlebell, gumiszalag, gymstick bot, stb.

Találsz videókat teljesen kezdőknek és haladóknak is. Nincs szükség előzetes készülésre, edzettségre.

Ezen az email címen kérdezhetsz bármilyen technikai probléma esetén: info@fittiam.hu

Scroll to Top